Wie ben ik?

Mijn naam is Sandra Smulders-Overbeek, ik ben 44 jaar, getrouwd met Martijn en moeder van 2 dochters. 

De zorg rondom de mens en de oorsprong van ziekte en klachten hebben me altijd enorm geboeid. Als klein meisje wilde ik verpleegkundige worden, dit is gelukt. Voor een lange tijd is de reguliere zorg mijn plek geweest en heeft het me enorm veel gebracht tot er een moment kwam waarop alles in mij zei dat het genoeg was....

Sinds ik voetreflex ontdekt heb begrijp ik dat mijn systeem anders werkt dan bij de meerderheid van de mensen. Iets wat voor mij zo vanzelfsprekend is, is voor een ander onvoorstelbaar. De weg om wie ik ben en mag zijn is niet zonder obstakels of anders gezegd levenslessen verlopen. Dankzij deze levenslessen is mijn hooggevoeligheid de grootste ontdekking geweest. Het mag er inmiddels van mijzelf zijn en is een kracht geworden en geen zwakte. Deze kracht gebruik ik nu om andere mensen te helpen.

Voetreflex heeft mij enorm geholpen om bewuster te worden van de oorzaken van mijn lichamelijke en mentale klachten. Voetreflex hielp en helpt mij nog steeds om een balans te vinden te luisteren en te handelen naar wat mijn lichaam wil vertellen.

Mensen helpen om dichter bij zichzelf te mogen komen en zijn, bewust te worden, vind ik het leukste wat er is, zeker wanneer het een verwondering en een verandering brengt die zoveel rust, ontspanning en blijdschap geeft.

In oktober 2016 heb ik mijn opleiding bij de BER (Bond van Europese Reflexologen) afgerond.

Vanaf november 2016 is mijn eigen voetreflexprakijk een feit, de praktijk is gevestigd in onze woonboerderij.

Naast de MBO opleiding voor voetreflex  heb ik verschillende cursussen en workshops gevolgd waaronder de Chakra rug-massage, de Energetische hoofdmassage, Tenen lezen, Energetische stoelmassage en de Atlasmassage (nek en schoudermassage). In januari 2020 heb ik de Access Bars™ training gevolgd van Access Consciousness. In november 2020 heb ik het certificaat behaald om de Oorkaarsbehandelingen te kunnen gaan geven.

Ik ben aangesloten bij Beroepsvereniging de BER (Bond van Europose Reflexologen) en het Collectief CAT (Collectief Alternatief Therapeut).


Voetreflexpraktijk Sandra Smulders

Zuidzijdseweg 216

3415 PV Polsbroekerdam

tel: 06-13784268

IBAN: NL45RABO0314026657

K.v.K. : 67237878

AGB-code: 90102752

BER-registratienummer: 8659

Prestatiecode: 24009

0